Általános szerződési feltételek

Az árajánlatban szereplő áraink nettó árak, melyek az áfa összegét nem tartalmazzák.

Mind az ajánlatunkban szereplő árak, mind pedig a szállítási határidők az ajánlat kiadásának időpontjában az aktuális raktárkészletekre vonatkoznak, figyelembe véve az emblémázó műhelyek adott kapacitását. Termékeink folyamatos fogyása miatt a szükséges készletszint utánrendelését nem tudjuk garantálni.

A szállítás pontos határidejét csak a rendelés leadásakor tudjuk visszaigazolni.

Minimális megrendelés érték: ​25.000 Ft + Áfa

Az ár tartalmazza a Budapest határain belül történő kiszállítás költségeit.

Emblémázott termékek esetén minden esetben vektorgrafikus anyagot és pantone színeket kérünk (cdr, ai, eps vagy kompozit pdf + előkép jpg). Az embléma elhelyezkedéséről látványtervet küldünk, melyet kérünk írásban visszaigazolni. A termékek emblémázását csak az írásban elfogadott látványterv birtokában áll módunk elindítani.

Bizonyos alapanyagok és színek esetén egyes emblémaszínek színhelyessége csak egy fehér technikai alnyomat esetén lehetséges, ekkor az emblémázás költsége plusz egy szín nyomásával emelkedik.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a megrendelésben/visszaigazolásban feltüntetett mennyiséghez képest technikai okokból legfeljebb 5%-kal alacsonyabb mennyiséget szállítsunk és számlázzunk.

Amennyiben az árfolyam és nyersanyag ár világpiaci árváltozása eléri a +/-5%-t, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Amennyiben panasz merülne fel szolgáltatásunkkal vagy termékünkkel kapcsolatban, kérünk, azonnal tájékoztasson róla minket.

Reklamációt csak a szállítástól számított 30 napon belül áll módunkban elfogadni. A panaszt minden esetben dokumentummal – pl. fotó, számla -kérünk alátámasztani. Kapcsolattartóink a panasz jogosságát a lehető legrövidebb idő alatt elbírálják, amelyről értesítőt küldenek.

Ajánlatunk 15 napig, az MNB mindenkori deviza árfolyamát figyelembe véve 330 Ft/EUR árfolyamszintig és kizárólag a fent említett paraméterekre érvényesek, bármilyen változás estén az érvényét veszíti.

Remélem, árajánlatunk elnyeri tetszését, és számíthatunk megrendelésére.